Make It All Up
 

Make It All Up is een collectief van creatieve grimeurs die het graag even anders aanpakken. De klassieke shcminkstand wordt in een nieuw kleedje gestoken, gedaan met saaie lange wachtrijen !!!

 

In 2004 wordt "De BacFishMobiel" geboren, en daarna volgen nog onze walking schminkacts zoals "Les Fleurs Sourires" "The Flying Flamencas",  "TagT@2"  & "La Fleur d'Anvers"

 

Een superleuke combinatie van facepainting én een vleugje straattheater

 

Voor meer info & bookings:

Gerlinde Vervenne

www.makeitallup.be

info@makeitallup.be

Maqui*Arte verzorgt al jaren acts & animaties in samenwerking met Gerlinde Vervenne van Make It All Up.  Acts & animaties waarin zowel kindergrime, make-up, tattoos of kapsels in een speciaal kleedje worden gestoken met leuke verrassingen, een vleugje theater en een totaal nieuwe kijk op de klassieke schminkstand...

Mme 2 Cheveux & La Coiffure met Confituur

 

Mme 2 Cheveux presenteert 'La Coiffure met Confituur'. Het salon van korten duur. Voor een supershow coiffuur of een laagske kleurplamuur. Confituur a volonté en alles bien soignée. Komt dat zien en komt dat proeven, het is er zeker fijn vertoeven !!!

Een team van échte ha-artiesten, haar-dige tiesten & schminksterren staan klaar om u volop te coifferen en soigneren. Zowel voor kinderen als volwassenen. 

 

Voor meer info & bookings:

Kristine Meersman

www.mme2cheveux.be

info@mme2cheveux.be

 

 

Acts & Animatie voor kinderen en volwassenen